Met de privéberichten-module kunt u veilig berichtenverkeer tussen de deelnemers mogelijk maken. Alle deelnemers kunnen makkelijk met elkaar in contact komen en informatie uitwisselen. De privéberichten module is veiliger én eenvoudiger dan emailen met uw patiënten.

Het is mogelijk om bijlagen zoals afbeeldingen en documenten toe te voegen aan een discussie. Dit maakt het nog makkelijk om informatie uit te wisselen. Zo kunt u bijvoorbeeld laboratoriumuitslagen, foto's en/of de resultaten van thuismetingen uitwisselen.

Wilt u op een gegeven moment andere gebruikers bij de discussie betrekken? Dat kan. U kunt eenvoudig een deelnemer toevoegen aan de discussie en zodoende kunt u een één-op-één discussie veranderen in een groepsgesprek. Dit komt goed van pas bij een multi-disciplinaire behandeling.

Wanneer meerdere deelnemers aan een discussie tegelijkertijd online zijn, dan geeft onze software dit aan. U kunt de privéberichten module dan gaan gebruiken als instant-messaging oplossing. De nieuwe berichten verschijnen dan real-time in beeld en uw kunt ook direct reageren.